Spuitwerk

Spuiten van wanden en plafonds

Bij Van Leerdam Totaalonderhoud beheersen we naast de klassieke verftechnieken met roller en kwast ook moderne spuittechnieken.

Bij het latex- en verfspuiten van wanden en plafonds is het mogelijk om een zeer strak en egaal eindresultaat te behalen. Het spuiten is over het algemeen minder arbeidsintensief, wat zich terugvertaalt in een gunstige prijs per oppervlak.

Bovendien is een streeploos resultaat op de juiste ondergrond vaak een lust voor het oog. Door de spuittechnieken is de dekking zeer gelijkmatig, waardoor een eventueel kleurverschil niet kan ontstaan. Het ontbreken van strepen of banen op de wanden en plafonds is een enorm voordeel. Heeft u vragen over spuitwerk? Onze specialist vertelt u alles over de voor- én nadelen van spuitwerk!

Lak spuiten van houtwerk

Naast het spuiten van wanden en plafonds is het bij Van Leerdam Totaalonderhoud ook mogelijk om houtwerk te laten spuiten.

Het lak spuiten van uw houtwerk zorgt voor een zeer fraaie afwerking. Omdat de lak die we gebruiken speciaal ontwikkeld is voor het spuiten is het eindresultaat erg strak en egaal. Oppervlakten zijn vrij van strepen van een kwast of roller.

Het is mogelijk om een grote verscheidenheid aan houtwerk te laten lak spuiten, zoals:

  • ramen
  • deuren
  • kozijnen
  • trappen
  • lambriseringen
  • kasten, kastdeuren en overige houten meubels

Heeft u vragen hierover? We praten heel graag over ons vak, dus neem gerust contact op met onze specialist!