Onze diensten

Schilderwerk

Voor al uw schilderwerk staat Van Leerdam Totaalonderhoud voor u klaar. We staan u graag te woord voor alle mogelijkheden, van binnen- tot buitenschilderwerk tot en met kleuradvies.

We beheersen de klassieke verftechnieken met roller en kwast, maar ook voor hypermodern spuitwerk kunt u bij ons terecht. Voor een strak, egaal en weergaloos resultaat is spuitwerk een uitstekende optie.

Heeft u een vraag over schilderwerk of spuitwerk? Neem gerust contact op!

Glasservice

Van ruitschade tot en met het plaatsen van HR++ isolatieglas: Van Leerdam Totaalonderhoud biedt hulp!

Daarnaast kunnen we u informatie bieden over het verduurzamen van uw pand of woning met isolatieglas. Duurzaam wonen en werken is vanzelfsprekend niet mogelijk zonder kritisch te kijken naar uw beglazing. Wilt u meer informatie over onze glasservice? Neem contact op met onze glasspecialist!

Timmerwerk

Van nieuwe kozijnen tot maatwerk timmerwerkzaamheden in interieur of exterieur. We maken het onmogelijke mogelijk!

Voor timmerwerkzaamheden in of rondom uw huis kunt u altijd terugvallen op de expertise van Van Leerdam Totaalonderhoud. We leveren altijd vakwerk af, waarbij u kunt denken aan het plaatsen van nieuwe kozijnen tot aan houtskeletbouw. Ook voor timmerwerkzaamheden binnen helpen we u. Hierbij repareren of vervangen we het houtwerk in huis maar bieden we ook maatwerk oplossingen in uw interieur.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem contact op voor meer informatie.

Totaalonderhoud

Van Leerdam Totaalonderhoud is uw aanspreekpunt voor totaalonderhoud en renovatie. We vertellen u over alle mogelijkheden en opties, waarbij wij voor u altijd het aanspreekpunt blijven! Vanwege onze ervaring hebben we een uitstekende kijk op doorlooptijden en projectplanning. Hierdoor kunnen we altijd bijsturen, waar nodig.

Omdat Van Leerdam Totaalonderhoud timmer-, glas- en schilderwerk uitvoert met eigen vaklieden en verder enkel met vaste partners werkt, kunnen we altijd resultaatgericht vakwerk afleveren. Zoekt u meer informatie over onderhoud en renovatie, neem dan contact op.

Snel antwoord nodig?

U kunt altijd even bellen of een bericht sturen naar het team van Van Leerdam Totaalonderhoud.